Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine določajo pogoje nakupa ter prodaje izdelkov, ki jo izvaja podjetje CAST-TEAM d.o.o., Novi trg 62, 1241 Kamnik (v nadaljevanju ponudnik). Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine www.pasnaoprema.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje. Spletna trgovina www.pasnaoprema.si je informacijski sistem, namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov uporabnikom. Upravlja jo podjetje CAST-TEAM d.o.o.. Uporabnik je oseba, ki uporablja naš sistem, torej kupec v spletni trgovini www.pasnaoprema.si .

CAST-TEAM d.o.o.. in kupec s temi splošnimi pogoji urejata medsebojne obveznosti pri nakupih prek spletne trgovine www.pasnaoprema.si. Vsak uporabnik storitev spletne trgovine www.pasnaoprema.si ima uporabniško ime in geslo, s katerima se predstavi. Geslo je tajno in znano le uporabniku, ki ga dobi prek elektronske pošte. Uporabnik je dolžan zagotoviti, da bo v njegovem imenu in z njegovim geslom nastopal samo on oziroma oseba, ki je pooblaščena za nastopanje v njegovem imenu. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine www.pasnaoprema.si, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

Osebna izkaznica

Naziv: CAST-TEAM družba za poslovno svetovanje, trgovino, posredovanje, zastopanje in proizvodnjo, d.o.o.
Skrajšan naziv: CAST-TEAM d.o.o.
Sedež: Mengeš
Naslov: Novi trg 62, 1241 Kamnik, Slovenija
E-pošta: cast@cast-team.com
Telefon: +386 31 754 979
Identifikacijska št. za DDV: SI16726731
Matična številka: 1518194000
Banka in poslovni račun: NLB D.D., Ljubljana: SI56 0231 2025 5560 186

Način plačila

V spletni trgovini www.pasnaoprema.si ponudnik omogoča način plačila po predračunu ali po povzetju.
Če ste se odločili za plačilo po predračunu, bomo na elektronski naslov prejemnika računa poslali predračun z vsemi podatki. Po prejemu sredstev na naš poslovni račun bo blago odposlano na naslov za dostavo. Znesek lahko poravnate s plačilnim nalogom UPN, preko katerekoli banke, spletne banke, pošte.

Podatki za plačila v Sloveniji

• Naziv prejemnika: CAST-TEAM d.o.o.
• Naslov prejemnika: Novi trg 62, 1241 Kamnik
• Poslovni račun: SI56 0231 2025 5560 186
• BIC/SWIFT banke: LJBASI2X
• Račun je odprt pri banki: NLB d.d.
• Koda namena – koda razvrščanja: WEBI (spletna naročila)
• Sklic pri plačilu je koda SI00 in številka naročila v spletni trgovini

Ponudnik izda račun na trajnem mediju (papir).

Cene v spletni trgovini

Vse cene so v EUR in, ko so enkrat v košarici, vključujejo tudi DDV. Pridržujemo si pravico do spremembe cen, če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov). Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila in pod zgoraj navedenimi pogoji.
Navedene cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini www.pasnaoprema.si. Kljub iskrenim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru ali v primeru, da se cena izdelka spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo kupcu ponudil rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo.

Veljavnost akcijske ponudbe

Roki veljavnosti akcije, ki se med seboj lahko razlikujejo, so navedeni ob akcijski ponudbi.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

Potrošnik (navedeno velja izključno za fizične osebe, ki pridobijo blago za namene izven svoje pridobitne dejavnosti) ima pravico, da v 14 dneh od dobave blaga podjetju pisno sporoči odstop od pogodbe, in sicer na kontaktni e-naslov info@pasnaoprema.si. Potrošnik mora blago vrniti podjetju v 30 dneh po pisnem sporočilu, pri čemer sam krije neposredne stroške vračila. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Priložena mora biti tudi kopija računa. Po prejetju vrnjenega artikla ponudnik vrne celotno kupnino v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v roku 15 dni od prejetja vrnjenega blaga.

Kupec mora blago vrniti na naslov:
CAST-TEAM d.o.o.
Novi trg 62
1241 Kamnik

Garancija

Vsi izdelki v prodaji v spletni trgovini www.pasnaoprema.si imajo garancijo uvoznika oziroma proizvajalca ter zagotovljeno servisiranje in rezervne dele v Sloveniji. Za uveljavljanje garancije in servisno vzdrževanje se lahko obrnete na CAST-TEAM d.o.o.. Garancija se uveljavlja s kopijo računa in garancijskim listom. Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, ki bi nastale v garancijskem roku, bodo na servisu odpravili brezplačno.

Garancija preneha veljati v naslednjih primerih:

• neupoštevanje navodil za uporabo,
• nestrokovno in malomarno ravnanje s proizvodom,
• popravila, ki jih je opravila nepooblaščena oseba,
• mehanske ali druge poškodbe,
• poškodbe, ki nastanejo zaradi nesreče, strele, vode ognja ali kateregakoli vzroka, ki ga CAST-TEAM d.o.o. ne more nadzirati,
• napaka na sistemu, na katerega je proizvod priključen.

V primeru, da želite pridobiti dodatne informacije v zvezi z garancijo in pooblaščenim servisom, se lahko obrnete na info@pasnaoprema.si.

Dobavni rok

Dobavni rok so navedeni pri izdelkih v spletni trgovini www.pasnaoprema.si.

Varnost

Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, naročil ter plačil.

Pravica do zasebnosti

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004) in Zakonom o zavarovalništvu. Vsi podatki, pridobljeni prek spletne strani spletne trgovine www.pasnaoprema.si, bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in druge potrebne komunikacije.

Komunikacija

Obvestila o mesečnih akcijah in reklamna elektronska sporočila morajo biti jasno in nedvoumno označena kot reklamna sporočila. Pošiljatelj mora biti jasno razviden. Željo uporabnika, da ne prejema reklamnih sporočil ter obvestil o mesečnih akcijah, bo ponudnik brezpogojno upošteval.

Odveza odgovornosti

Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti skladnost in ažurnost podatkov, objavljenih na njegovih spletnih straneh. Kljub temu pa se lahko značilnosti izdelkov, njihova zaloga in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe pravočasno popraviti podatkov na spletnih straneh. V takšnem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega artikla. Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno Zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožbe in reklamacije lahko uporabniki pošljejo po elektronski pošti info@pasnaoprema.si ali po klasični pošti na naslov:

CAST-TEAM d.o.o.
Novi trg 62
1241 Kamnik

Ponudnik mora v petih delovnih dneh potrditi, da je pritožbo prejel, sporočiti uporabniku oz. kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval, in ga ves čas obveščati o poteku postopka. Ponudnik si bo po najboljših močeh prizadeval za sporazumno rešitev morebitnih sporov.